Bieszczadzkie SERKI
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgnlmTdkLwogs-AweMw_h6bSVOZrVjU5zDW4_lSLLX05mIzp3DvEKvZsjoUCMx8MTobbR3ck2o51aBBUzlsTWutR4YyrXewJuMyz1QVY283hMMmPC3QaPT6emGj9qyScmIFx9QFdZ0m41tv/s320/24232036_578883059117441_2901783210748238676_n.jpg)
To stąd pochodzą najsmaczniejsze na Podkarpaciu sery produkowane z mleka od krów rasy Simental z własnej hodowli. Sery produkowane tradycyjną domową metodą uzyskały szereg nagród i wyróżnień lokalnych, wojewódzkich i krajowych. Ser podpuszczkowy z nutą leśną, ser z czarnuszką, ser z kozieradką, ser z pieprzem czerwonym czy zielonym a także ze śliwką, również z papryką, z orzechami czy czysty obsypany czubrycą zieloną. Ser z samą bazylią, a także z suszonymi pomidorami czosnkiem i bazylią, wreszcie sery wędzone i dojrzewające to smaki niezapomniane, na długo tkwiące w pamięci naszych konsumentów.
Zapraszamy Państwa do naszego gospodarstwa, gdzie na miejscu można wziąć udział w warsztatach serowarskich, spróbować produkowanych serów.
Gospodarstwo prowadzi na miejscu sprzedaż swoich produktów.